Verbouwing van een herenhuis te Mechelen

Dit herenhuis, gebouwd in het begin van de vorige eeuw, had een typerende, afgesloten, langwerpige keuken en donkere eetruimte achteraan de woning.
De achterbouw werd daarom omgebouwd tot een lichte aaneengesloten ruimte waarbij de open keuken en leefkamer naadloos in elkaar overlopen.
De overwegend witte kleur en de vormgeving van het meubilair werden doorgetrokken van binnen naar buiten waardoor het buitenleven, midden in de stad, een extra dimensie kreeg.
De ontworpen kastenwand is multifunctioneel en kan tegelijkertijd dienst doen als bureau, speelhoek, babytafel en expo-ruimte : de sympathieke bouwvrouw runt immers een webshop met über-hippe kinderkleding : www.goldfish.be

DES BEAUX Architectes bvba Leopoldstraat 105 2800 Mechelen info@desbeaux.be MOB 0486 42 17 92 | 0479 34 10 01