Deborah Van Damzaakvoerder architect  |  06-08-1976

Deborah Van Damzaakvoerder architect06-08-1976

Na mijn studies aan het Hoger Instituut voor Architectuurwetenschappen Henry van de Velde, startte ik in 1999 bij het Antwerpse Architectenbureau Bladt & Verstraeten bvba.
Hier werkte ik vooral op grotere projecten zoals het Openluchttheater ‘’Rivierenhof’’ te Deurne, de Arenberg schouwburg, Janssen Pharma, enz.
Ondertussen startte ik mijn eigen projecten op en nam ik verschillende verbouwingen onder handen.

Na 4 jaar bij B&V ging ik een nieuwe uitdaging aan bij het architectenbureau van Jean-Henri Fransman, FW&B bvba.
Hier was ik tot 2014 actief zowel in de privé woningbouw (verbouwingen en nieuwbouw) als op grotere projecten : industrie, showrooms, appartementen,…

In tussentijd werd in 2011 DES BEAUX Architecture bvba geboren waarbij ik mijn eigen projecten verder bleef combineren met de samenwerking met FW&B.

“Do it with passion or not at all” : doen wat je graag doet, doen wat je goed doet, gedreven vanuit de passie voor architectuur, streven naar perfectie zelfs in imperfectie…zijn enkele van de doelen die ik steeds wens na te streven. Om deze filosofie ten volle tot zijn recht te laten komen en omdat de opdrachten gestaag binnen liepen, besloot ik een “partner in crime “ te zoeken.

Sofie was de geschikte kandidaat : ploegmaatjes uit een ver hockeyverleden, jong & dynamisch, ervaring bij een befaamd Mechels architectenbureau, dezelfde filosofie nastrevend, etc…

In 2014 beslisten we om DES BEAUX Architectes bvba op te richten en onze ervaringen te bundelen. Vanaf 2015 gingen we effectief van start in ons zelf verbouwd kantoor te Mechelen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht en complementair team en realiseren we uiteenlopende projecten waarin we onze filosofie met passie tot uiting laten komen.

 

DES BEAUX, is echter niet enkel architectuur! Een andere grote passie is het ontwerpen en creëren van juwelen!
Interesse? Klik dan even door hier :